31. Őszi Óvodás Játékos Sorváltó Verseny

A Szolnoki Sportcentrum idén is megrendezte a város óvodásainak őszi játékos váltóversenyét. Több évtizedes hagyományként hívjuk a Városi Sportcsarnokba a gyerekeket és a kísérő óvónőket azért, hogy együtt versenyezhessenek, játszhassanak. Nagyon örültünk, hogy az idei 31. őszi rendezvényünkre a város majd’ minden óvodájából érkeztek óvodások.

A Sportcentrum Szervezési csoportjának munkatársai zenés bemelegítéssel hangolták rá a gyerekeket a mozgásra. Az vidám, játékos feladatokkal az ovisok ügyességét tettük próbára, akik nagy lelkesedéssel vágtak neki az versenyfeladatoknak. Volt bójakarikázó, bújócska, kúszó-kerülő, lovas-fogat, együtt-egymásért, csibevágta és mini maraton.

Természetesen minden résztvevő csapat kapott elismerő oklevelet és meglepetés ajándékot, melyet Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola ügyvezető igazgatója adott át a csapatvezetőknek.

Rendkívül jó hangulatú, sportos délelőttöt töltöttünk együtt, melynek során minden ovis élményekkel gazdagodva térhetett vissza óvodájába.