2019. évi Nyári Sporttáboraink

Idén is tartalmas, sportos nyári kikapcsolódás a gyerekeknek!

A Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola a 2019. év nyári szünetében ismét megrendezi hagyományos, közkedvelt nyári sporttáborait atlétika, evezés, kajak-kenu, kosárlabda, röplabda és vívás sportágakban, valamint sport-mix néven egy mindezeket magában foglaló sporttábort is indítunk, melyekre szeretettel várjuk a sportolni vágyó gyerekeket.

Részletes információkért görgessen lentebb vagy válasszon az alábbiakból:

Sporttábor kínálatunk

(indított sporttáborok, turnusok, kapcsolattartók)

Fontos tudnivalók, információk táborainkkal kapcsolatban

(ár, kedvezmény, befizetés, gyülekező helyszíne, jelentkezés)

Letölthető Jelentkezési Lap

Kitöltendő Adatkezelési Melléklet

Letölthető sporttáboros brossúra

Kedves Jelentkezők!

Az előzetes jelentkezési határidő: 2019. június 10. hétfő 12:00 óra

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy Vívó sporttáborunk betelt, így kérjük válasszanak más sporttáboraink közül! Köszönjük!

Sporttábor kínálatunk

Fontos tudnivalók, információk táborainkkal kapcsolatban

ÁR:

A TÁBOROK ÁRA EGYSÉGESEN 13.000,-FT/FŐ/TURNUS, MELY TARTALMAZZA AZ ALÁBBIAKAT:
napi ebéd, uzsonna, tábori programok költségei

KEDVEZMÉNY:

GYERTEK TÖBBEN A CSALÁDBÓL ÉS KEDVEZMÉNYT KAPTOK!
A testvérkedvezmény kizárólag azonos turnusban résztvevő, egy háztartásban élő testvérek esetén igényelhető. (A kedvezményes ár: 11.000,-Ft/fő/turnus)

BEFIZETÉS:
  • A választott turnus első napján: A Jelentkezési Lap IV. pontjában a sportág mellett megjelölt (befizetés) helyszínen reggel 7:00 órától 8:00 óráig.
  • Befizetés előre utalással: Lehetőség van a tábor díjának kiegyenlítésére előreutalással a Jelentkezési Lap IV.3. pontjában feltüntetett számlaszámra. A turnust megelőző szerda 24:00 óráig be kell érkeznie az utalt összegnek.
JELENTKEZÉS:

Jelentkezni lehet a tábor Jelentkezési Lapján. Kérjük kitöltés után scannelve visszaküldeni emailben a nyaritabor@szolsport.hu címünkre, vagy személyesen a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. tiszaligeti műfüves pálya melletti irodánkba leadni. Emailes küldés esetén minden esetben küldünk visszaigazolást. Ha ilyet 1-2 munkanapon belül nem kap, kérjük telefonáljon.

Előzetes jelentkezési határidő 2019. június 10. 12:00 óra.

Személyes jelentkezésre a tábor turnusainak első napján is lehetőség van (kivéve kajak-kenu és evezős tábort!) a befizetés helyszínén.

Táboraink 10 fő alatt nem indulnak, a maximális létszám pedig 25 fő táboronként (kivéve: evezés, kajak-kenu, vívás: ezeknél 20-20 fő) A részvétel a jelentkezési sorrendtől függ. A jelentkezési lapot (mely egyben kötelező egészségügyi nyilatkozat is) a szülőnek / törvényes gondviselőnek kell aláírnia.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 2.

56/423-902

56/414-473 (fax)

Jelentkezési lap

Sporttáboraink jelentkezési lapja innen tölthető le PDF formátumban. Kérjük kinyomtatás, kitöltés és aláírás után visszascannelve visszaküldeni emailcímünkre:  nyaritabor@szolsport.hu

A jelentkezési lap III. pontját (Kötelező egészségügyi nyilatkozat) értelemszerűen a tábor első napján, a befizetéskor kell kitölteni!

A jelentkezési lap leadásával egyidejűleg ki kell tölteni az Adatkezelési Mellékletet is.

Letölthető brossúra