Szolnoki Sportiskola
 
    

Sportiskolánkról
   
  bemutatkozunk
  legeredményesebb sportolóink
     

Szakosztályaink
   
  Atlétika Szakosztály
  Evezős Szakosztály
  Judo Szakosztály
  Kajak-kenu Szakosztály
  Fiú Kosárlabda Szakosztály
  Leány Kosárlabda Szakosztály
  Fiú Röplabda Szakosztály
  Leány Röplabda Szakosztály
  Vívó Szakosztály
   

Közös sportiskolás rendezvényeink
   
Közös rendevényeink
2017. évi Nyári Sporttáboraink
   

Sportiskola ügyintézés
   
Ügyintézés, letölthető nyomtatványok
   
 

A Szolnoki Sportcentrum - Sportiskola bemutatkozik
  
Szakosztályaink
 
Atlétika szakosztály  Evezős szakosztály  Judo szakosztály  Kajak-kenu szakosztály  Fiú Kosárlabda szakosztály  Leány Kosárlabda szakosztály Fiú Röplabda szakosztály  Leány Röplabda szakosztály  Vívó szakosztály
 
    
   
Köszöntő 
   
A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. a városi sportkoncepcióban meghatározottak alapján Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából látja el az utánpótlás nevelését Szolnok város felnőtt sportegyesületei számára. A jelenlegi hatályos sporttörvény a sportiskolák két alaptípusát különbözteti meg: a köznevelési és az egyesületi típusút. A Szolnoki Sportcentrum keretei közt működő Szolnoki Sportiskola az ország 16 egyesületi típusú sportiskolájának egyike.
 

Jelenleg 7 sportágban 6-18 éves korosztályban közel 800 fős létszám számára biztosítjuk szakembereink irányításával, szervezett keretek között az edzés és a versenyzés lehetőségét és annak feltételeit.
A Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola feladata, hogy a szakosztályaiban minél több szolnoki és Szolnok-környéki fiatalnak sportolási lehetőséget nyújtson és nyerjen meg minél több sportolót a verseny- és élsport számára. Felkészítjük a fiatalokat a minél eredményesebb szakági versenyzésre és próbáljuk eljuttatni őket a képességeik szerinti legmagasabb szintre.
Edzőink több sportágban segítik a korosztályos válogatottak felkészítését.
 
Szakosztályaink – atlétika, evezés, judo, kajak-kenu, vívás, leány röplabda, fiú röplabda, leány kosárlabda, fiú kosárlabda, melyek eredményeikkel jelzik munkánk, munkájuk színvonalát vonzzák a fiatalságot.
Ennek eredményeképpen 2015. áprilisában a Sportiskolák Országos Szövetségének ünnepélyes díjátadóján a Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola kapta meg az Ország Legjobb Sportiskolája megtisztelő címet az 500 fő feletti egyesületi típusú sportiskolák versenyében a 2014. évi sportági versenyek elért eredményei alapján. Nagy megtiszteltetés, hogy a Sportiskolák Országos Szövetsége által hirdetett eredményességi versenyben immáron másodszor végzett az élen a Szolnoki Sportiskola, amely olyan – szintén nagy hagyományokkal rendelkező – sportiskolákat előzött meg, mint a Miskolci Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. vagy a Debreceni Sportcentrum Nonprofit Közhasznú Kft.
2016-ban összesen 19 magyar bajnoki címet szereztünk, illetve 22 sportoló került be saját sportágának aktuális korosztályos válogatottjába.
Bízunk benne, hogy ebben az évben is sok szép eredmény születik!
 
Szakosztályainkkal minden iskolában rendszeresen toborzókat tartunk, igyekszünk minél több alkalmat megragadni, hogy bemutatkozhassunk és népszerűsítsük a fiatalok körében sportágainkat, ezáltal az egészséges, mozgásgazdag életmódot, melyre a mai világban egyre nagyobb szükség van.
 
Elért eredményeink jelzik mind sportolóink, mind edzőink szaktudását, elhivatottságát. Köszönet nekik és a támogató szülői közösségnek, akik nélkül ezek az eredmények nem születhettek volna meg!
  
  
Terjéki Zoltán
sportiskola igazgatóhelyettes 
  
    
       
 


A Szolnoki Sportcentrum Partnerei és Támogatói

Szolnok Megyei Jogú Város
JNSZ Megyei Kosárlabda Szövetség
Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub
Szolnoki Honvéd SE
NHSZ Szolnok
Garden Hotel
Rossmann
                                
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata   Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség   Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub   Szolnoki Honvéd SE   NHSZ Szolnok   Garden Hotel   Rossmann
 
 
Minden jog fenntartva! © Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. 2017. - Impresszum