Magyarország Fedett Pályás Atlétikai Országos Bajnoksága

Budapest, 2021.02.20-21.

Boros Bence szenzációs futása férfi 60 méteren!

Sportiskolánk egykori atlétája, Boros Bence parádés eredményt hozott az atlétikai fedett pályás országos bajnokság férfi 60 méteres döntőjében: az 1999-es országos rekordtól mindössze hat századra elmaradva, 6,62 másodperces eredménnyel nyert. Ez holtversenyben az idei év kilencedik legjobb európai eredménye.
De dicséret illeti Sipos Jánost is, aki idei legjobb eredményével az 5. helyen végzett. Bebizonyította, hogy helye van a Magyar élmezőnyben és ennek megfelelően 200 méteren egyéni csúccsal megszerezte a szolnoki csapat második érmét, még pedig egy bronzot.
Meg kell említeni a mester Ecseki Dániel munkáját, hiszen sprintereink felkészítését Sportiskolánk kiváló edzője irányítja.
Kiemelkedően teljesített Keszthelyi Luca magasugrásban, aki fiatal kora ellenére (17 éves) a kezdeti megilletődés után magára talált és 179 cm eredménnyel a 4. helyen zárt. Egy kis szerencsével ez dobogós hely is lehetett volna, hiszen a 2-3. helyezett is ugyanennyit ugrott!!
Jó előjel Luca számára a jövő heti korosztályos Országos Bajnokságra (Edzői: Keszthelyi Ferenc, Ecseki Tibor)
Nagy dicséret illeti a leányok súlylökésében egyéni csúccsal (12,96) a 7. helyen végzett Rácz Lucát és felkészítőjét Gál Mihályt.
Sajnos a férfiak távolugrását Pázmándi Dominiknak kisebb sérülés miatt ki kellett hagynia, így a szolnoki csapatnak elúszott egy biztos érme!
Maroknyi csapatunk ismét bizonyította, hogy megállják helyüket a legjobbak közt. A legjobbak lehetnek !
Hajrá Szolnok! Hajrá Atléták!