Sport-Mix Tábor

Ezen a héten elindultak a Sportcentrumos nyári táborok, amelyek idén is nagy népszerűségnek örvendenek. Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy ilyen sokan igénybe veszik ezt a lehetőséget, hiszen a szülők is tudják, a gyerekek nem a négy fal között vannak egész nap, hanem sportolnak, rengeteg időt töltenek a szabad levegőn, és a mozgás mellett marad idejük a szabad játékra és a strandolásra is.

Ma a Sport-Mix táborba látogattunk el, mely talán a legnépszerűbb az összes közül. Ennek a tábornak a különlegessége, hogy nemcsak egy sportággal foglalkoznak a résztvevők, hanem lehetőségük van többféle mozgásforma kipróbálására is.

Hétfőn fallabdáztak, ma pedig az evezés rejtelmeivel ismerkedhetnek meg, a napot a Tisza-Zagyva torkolatánál lévő Evezős Edzőközpontban töltik. Nagy örömükre találkozhattak Furkó Kálmánnal, az Európa-bajnok szolnoki evezőssel is. Szerda délelőtt a Véső Úti Sportcsarnokban a vívás alapjaival ismerkedhetnek meg a gyerekek, délután pedig a Holt-Tiszai Vízisport Telepre látogatnak, ahol kenuzni tanulnak. Lesz még judo és sumo, labdajátékok és kirándulás a Ceglédfürdői Kaland- és Csúszdaparkba.

Tartalmas, sportos programokat, biztonságos és egészséges környezetet, játékos kikapcsolódást ígérnek a Szolnoki Sportcentrum nyári táborai.