NYEREMÉNYJÁTÉK – VÉSŐ ÚTI STRANDFÜRDŐ, EGYKORI MÁV STRAND

Mindenki legnagyobb örömére hamarosan újra nyitva áll a lakosság és a sportolók előtt is a Véső úti Strandfürdő, az egykori MÁV Strand. A téliesítés megtörtént, a sátor már áll, még néhány apró mozzanat, és birtokba vehető a nagy hagyományokkal rendelkező, kívül-belül megújult fürdő.

Az üzemeltető Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. az ünnepélyes megnyitó alkalmából nyereményjátékot hirdet.

Mindannyiunknak van egy jó sztorija az 1920-as években épült legendás szolnoki MÁV Strandról. Legyen az családi nyaralás, éjszakai fürdőzés, hétvégi közös program, vagy egy jó lángos a haverokkal, nyári szünidő eltöltése, vízilabda meccs vagy úszóverseny. Most itt az ideje, hogy felfedjük, milyen is volt a MÁV Strand.
Nincs más dolguk, mint egy vagy több, a régi MÁV Strandról készült saját tulajdonú fotót beküldeni a nyeremenyjatek@szolsport.hu e-mail címre. Ha van kedvük, akkor a fénykép mellett osszák meg velünk egy kedves MÁV Stranddal kapcsolatos emléküket is.
Beküldési határidő: 2020. október 19. 8:00.
A beküldők között három darab 10 alkalmas fürdőbérletet sorsolunk ki, illetve ez a 3 szerencsés nyertes részt vehet az új Véső úti Strandfürdő ünnepélyes megnyitóján.

A nyereményjáték részletes leírását és szabályzatát a Játékszabályzat dokumentum tartalmazza.