Idén huszadik alkalommal ad át rangos elismeréseket a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ)

 

A Prima Primissima Alapítványt Demján Sándor hozta létre 2003-ban, mely 2005-ben a Prima Primissima területi Prima díjakkal is kiegészült.

Elmondható, hogy mára az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai.

A VOSZ megyei elnöksége idén is nagyszabású ünnepség keretein belül szervezi meg ősszel a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei területi Prima díjátadót. A szavazás első szakaszában az Új Néplapból kivágott szelvények beküldésével és online is lehet voksolni május 17-ig a kiválóságokra.

Örömteli számunkra, hogy magyar sport kategóriában Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója is a jelöltek között szerepel.

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. egyik legfontosabb feladata őrizni a múlt értékeit és szép sporteredményeit, ezzel együtt tevékenysége során szintén kiemelt hangsúlyt fektet a jövő nemzedék tehetséggondozására, illetve programjaival igyekszik lehetőséget teremteni a szabadidő hasznos, kulturált eltöltésére.

Rózsa József a fenti alapelvek szerint vezeti az ország egyik legeredményesebb sportiskoláját immáron több mint másfél évtizede. Szakmaiságát és elhivatottságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2018 óta a Sportiskolák Országos Szövetségének elnökeként is tevékenykedik.

Úgy véljük, hogy a szavazó közönség támogatásával odaítélt rangos területi Prima díj méltó elismerése lehet ennek a szakmai munkásságnak, mely egyúttal hozzájárulhat a Sportiskola ügyvezetője és munkatársai által közösen megálmodott egészségtudatosabb társadalmi jövőkép megvalósításához.

 

A szavazás részletei az alábbi linken: