Június második feléről 5 héten keresztül tartanak a Sportcentrumos nyári táborok, amelyeket elsősorban a mozogni szerető általános iskolás gyermekeknek szervezzük. Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy idén is nagy népszerűség övezi programjainkat, büszkék vagyunk, hogy ilyen sokan igénybe veszik ezt a lehetőséget, hiszen a szülők is tudják, a gyerekek nem a négy fal között vannak egész nap, hanem sportolnak, rengeteg időt töltenek a szabad levegőn, és a mozgás mellett marad idejük a szabad játékra és a strandolásra is.

Idén atlétika, kajak-kenu, kosárlabda, vívás és sport-mix táborainkat hirdettük meg. Ez utóbbi talán a legnépszerűbb az összes közül, a sport-mix tábor különlegessége, hogy nemcsak egy sportággal foglalkoznak a résztvevők, hanem lehetőségük van többféle mozgásforma kipróbálására is, úgymint a fallabda, vívás, kajak-kenu, evezés, de judo, sumo, kosárlabda és röplabda is szerepel a repertoárban.

Az atlétika tábor idei helyszíne a Szajoli Sportcsarnok és Általános Iskola udvara, a röplabdások pedig a Martfű Termál Spa területén töltik a hetet.

Az egyes táborok lehetőséget nyújtanak a sportág megismerése, kipróbálása. A vízi és szárazföldi edzések, játékos vetélkedők mellett a gyerekek kaland- és csúszdaparkba is ellátogatnak, élménydús kikapcsolódásban van részük.

Tartalmas, sportos programokat, biztonságos és egészséges környezetet, játékos kikapcsolódást ígérnek a Szolnoki Sportcentrum nyári táborai.