Bemutatta új műszaki kiszolgáló épületét a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

A 120 millió forintos beruházás a társasági adó fejlesztési program keretében valósult meg, a 70%-os TAO forrás mellett az önkormányzat biztosította a 30%-os önerőt, ennek köszönhetően költözhet most új helyre a műszaki csoport.

A Szolnoki Sportcentrum üzemeltetésében vannak Szolnok kiemelt sportlétesítményei, közterületei, amit napi szinten és  hétvégente több ezren használnak. Ahhoz, hogy tisztán, jól karbantartott állapotban találja a közönség ezeket a helyszíneket, elengedhetetlen a műszaki csoport “láthatatlan” háttérmunkája. – kezdte beszédét Rózsa József, a Sportcentrum ügyvezető igazgatója.

Megköszönte a fejlesztésben résztvevő tervező és kivitelező munkáját, és kiemelte, hogy a beruházás megvalósításában oroszlánrészt vállaltak a Sportcentrum munkatársai, Gyurcsó Józsefné műszaki igazgatóhelyettes, Tóth Erika gazdasági vezető, Szilágyi Gábor műszaki csoportvezető, valamint a műszaki csoport tagjai.

Szalay Ferenc polgármester beszédében kifejtette, hogy a Sportcentrum a város egyik legnagyobb cége, komoly felelőssége van a városi sport, a létesítmények és a Sportiskola működtetésében és fejlesztésében. Az ország egyik legjobban működő rendszere, mely támogatja a város egészségnevelésre irányuló alapstratégiáját. Az elmúlt években több milliárdos fejlesztések valósultak meg a Tiszaligetben.