Képek a 2020. évi Óvodás Nyári Sporttáborokról

Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola idén első alkalommal szervez nyári sporttábort óvodás korú gyermekek számára. Két turnus indul, 2020. július 27-31. és 2020. augusztus 3-7-ig.

Fontos tudnivalók, információk táborainkkal kapcsolatban

ÁR:

A TÁBOROK ÁRA TARTALMAZZA AZ ALÁBBIAKAT:
napi háromszori étkezés, utazás és tábori programok költségei

A tábor ára: 19 000 Ft/fő

KEDVEZMÉNY:

GYERTEK TÖBBEN A CSALÁDBÓL ÉS KEDVEZMÉNYT KAPTOK!
A testvérkedvezmény kizárólag azonos turnusban résztvevő, egy háztartásban élő testvérek esetén igényelhető. A kedvezmény 20%/fő/turnus.

BEFIZETÉS:
  • A választott turnus első napján: A Jelentkezési Lap V.2. pontjában megjelölt (befizetés) helyszínen reggel 7:00 órától 8:00 óráig.
  • Befizetés előre utalással: Lehetőség van a tábor díjának kiegyenlítésére előreutalással a Jelentkezési Lap V.2. pontjában feltüntetett számlaszámra. A turnust megelőző szerda 24:00 óráig be kell érkeznie az utalt összegnek.
PROGRAM:

A tábor 8 és 16 óra közötti időszakra nyújt elfoglaltságot.
Az turnusok programjai itt érhetők el.

JELENTKEZÉS:

5 éves vagy annál idősebb gyermekek jelentkezését várjuk. Jelentkezni lehet a tábor Jelentkezési Lapján. Kérjük kitöltés után scannelve visszaküldeni emailben a nyaritabor@szolsport.hu címünkre, vagy személyesen a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. Tiszaligeti műfüves pálya melletti irodánkban nyitvatartási időben leadni. Emailes küldés esetén minden esetben küldünk visszaigazolást. Ha ilyet 1-2 munkanapon belül nem kap, kérjük telefonáljon.

Személyes jelentkezésre a tábor turnusainak első napján is lehetőség van, amennyiben korábbi telefonos egyeztetés alapján megerősítésre került, hogy van még szabad hely.

Táboraink 10 fő alatt nem indulnak, a maximális létszám pedig 17 fő táboronként. A részvétel a jelentkezési sorrendtől függ. A jelentkezési lapot (mely egyben kötelező egészségügyi nyilatkozat is) a szülőnek / törvényes gondviselőnek kell aláírnia.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 2.

56/423-902

56/414-473 (fax)

 

Jelentkezési lap

Óvodás nyári sporttáboraink jelentkezési lapja innen tölthető le PDF formátumban. Kérjük kinyomtatás, kitöltés és aláírás után visszascannelve visszaküldeni emailcímünkre:  nyaritabor@szolsport.hu

 

A jelentkezési lap III. pontját (Kötelező egészségügyi nyilatkozat) értelemszerűen a tábor első napján, a befizetéskor kell kitölteni!

A jelentkezési lap leadásával egyidejűleg ki kell tölteni az Adatkezelési Mellékletet is.