2020. évi Nyári Sporttáboraink

Idén is tartalmas, sportos nyári kikapcsolódás a gyerekeknek!

A Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola a 2020. év nyári szünetében ismét megrendezi hagyományos, közkedvelt nyári sporttáborait atlétika, kajak-kenu, kosárlabda, röplabda és vívás sportágakban, valamint sport-mix néven egy mindezeket magában foglaló sporttábort is indítunk, melyekre szeretettel várjuk a sportolni vágyó gyerekeket.

Részletes információkért görgessen lentebb vagy válasszon az alábbiakból:

Sporttábor kínálatunk

(indított sporttáborok, turnusok, kapcsolattartók)

Fontos tudnivalók, információk táborainkkal kapcsolatban

(ár, kedvezmény, befizetés, gyülekező helyszíne, jelentkezés, program)

Letölthető Jelentkezési Lap

Kitöltendő Adatkezelési Melléklet

Letölthető sporttáboros brossúra

Kedves Jelentkezők!

Az előzetes jelentkezési határidő: 2020. június 15. hétfő 12:00 óra

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a pirossal áthúzott táborok már beteltek.

Sporttábor kínálatunk

Fontos tudnivalók, információk táborainkkal kapcsolatban

ÁR:

A TÁBOROK ÁRA TARTALMAZZA AZ ALÁBBIAKAT:
napi ebéd, uzsonna, utazás és tábori programok költségei

Atlétika: 15 000 Ft, Kajak-kenu: 14 000 Ft, Kosárlabda Fiú: 15 500 Ft, Kosárlabda Leány: 20 000 Ft, Röplabda: 22500 Ft, Vívás: 15 000 Ft, Sport-Mix: 15000 Ft.

KEDVEZMÉNY:

GYERTEK TÖBBEN A CSALÁDBÓL ÉS KEDVEZMÉNYT KAPTOK!
A testvérkedvezmény kizárólag azonos turnusban résztvevő, egy háztartásban élő testvérek esetén igényelhető. A kedvezmény 20%/fő/turnus.

BEFIZETÉS:
  • A választott turnus első napján: A Jelentkezési Lap IV. pontjában a sportág mellett megjelölt (befizetés) helyszínen reggel 7:00 órától 8:00 óráig.
  • Befizetés előre utalással: Lehetőség van a tábor díjának kiegyenlítésére előreutalással a Jelentkezési Lap V.2. pontjában feltüntetett számlaszámra. A turnust megelőző szerda 24:00 óráig be kell érkeznie az utalt összegnek.
PROGRAM:

Az egyes sporttáborok programja itt érhető el.

Úszástudás nem szükséges, csúszdaparkban kifejezetten a kicsik számára tervezett medencékben és csúszdákon biztonságban játszhatnak a gyerekek.

JELENTKEZÉS:

Jelentkezni lehet a tábor Jelentkezési Lapján. Kérjük kitöltés után scannelve visszaküldeni emailben a nyaritabor@szolsport.hu címünkre, vagy személyesen a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. Tiszaligeti műfüves pálya melletti irodánkban nyitvatartási időben leadni. Emailes küldés esetén minden esetben küldünk visszaigazolást. Ha ilyet 1-2 munkanapon belül nem kap, kérjük telefonáljon.

Előzetes jelentkezési határidő 2020. június 15. 12:00 óra.

Személyes jelentkezésre a tábor turnusainak első napján is lehetőség van, amennyiben korábbi telefonos egyeztetés alapján megerősítésre került, hogy van még szabad hely.

Táboraink 10 fő alatt nem indulnak, a maximális létszám pedig 20 fő táboronként. A részvétel a jelentkezési sorrendtől függ. A jelentkezési lapot (mely egyben kötelező egészségügyi nyilatkozat is) a szülőnek / törvényes gondviselőnek kell aláírnia.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft.

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 2.

56/423-902

56/414-473 (fax)

Jelentkezési lap

Sporttáboraink jelentkezési lapja innen tölthető le PDF formátumban. Kérjük kinyomtatás, kitöltés és aláírás után visszascannelve visszaküldeni emailcímünkre:  nyaritabor@szolsport.hu

A jelentkezési lap III. pontját (Kötelező egészségügyi nyilatkozat) értelemszerűen a tábor első napján, a befizetéskor kell kitölteni!

A jelentkezési lap leadásával egyidejűleg ki kell tölteni az Adatkezelési Mellékletet is.

Letölthető brossúra