Közlemény
  
 
Tisztelt Szülők!

 
Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni Vívó Szakosztályunk új edzésrendjéről és az új edzéshelyszínekről. A Véső úti sportcsarnok felújítási munkálatainak ideje alatt a következőképpen alakulnak a vívó edzések szeptember 4-től:
 
- Előkészítő csoport: kedd vagy csütörtök 17.30-18.30 Zöld Ház tornaterem
 
- Kezdő csoport: kedd és csütörtök 17.30-19.00 Zöld Ház tornaterem
 
- Haladó csoport: kedd és csütörtök 17.00-18.30 Abonyi úti Általános Iskola II. emelet
 
- Versenyző csoport: hétfő, szerda, péntek 16.00-18.00 Abonyi úti Általános Iskola II. emelet
  
További információért kérjük keressenek minket, illetve Vívó Szakosztályunk vezetőedzőjét, Barcsikné Szatmári Edinát (06 (30) 337-3855).
 
   
Szakosztályunkról, sportágunkról
  
A vívás, mint hagyományosan nagy múltra visszatekintő magyar sportág Szolnok városában is régóta jelen van. A régi sikerek mellett persze napjainkban is vannak tehetséges sportolók Szolnokon, ezért a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola 2006-ban felvette a vívást szakosztályai közé. Tette mindezt azzal a céllal, hogy megismertesse a szolnoki gyermekek számára a vívás alapjait, ezáltal pedig fellendítse a helyi vívó utánpótlás-nevelést. A szűk 10 év alatt szakosztályunk működése töretlen fejlődést mutat a mind vívók létszámát, mind pedig az eredményeket tekintve.
 
Sportolóink számára a hét minden napján biztosítunk edzési lehetőséget a Véső úti Sportcsarnokban, ahol 8 pásttal felszerelt vívóterem áll rendelkezésünkre.
Az edzéseket 3 szakképzett edző irányítja, akik előkészítő, kezdő, haladó és versenyző csoportokra bontva vezénylik közel 70 főből álló tanítványaikat.
A csoportok összetétele a sportolók képzettségétől és természetesen korosztályuktól függ. Az országos szinten állandó szakemberhiány ellenére pozitívum, hogy egykori válogatott sportolónk, Vasas Dóra immáron az edzői stáb teljes értékű tagja.
 
A tavalyi évtől kezdve újrakezdtük a szolnoki iskolákban történő vívás kiépítését, elsőként a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában indítottuk be kihelyezett előkészítő csoportunkat.
Igyekszünk minél több korosztályban versenyeztetni sportolóinkat, illetve német testvérvárosunkkal, Reutlingen-nel is a sportszakmai szövetséget megerősíteni.
 
Együttes munkánk eredményeként számos tehetséges sportoló születik, közülük is kiemelkedik az utóbbi időben Ladányi Nelli, aki EB-n, VB-n és magyar bajnokságokon is fantasztikusan szerepelt.
      
     
    
   
    
A szakosztály edzői és elérhetőségeik 
    
név  beosztás/szakirány  elérhetőség 
Barcsikné Szatmári Edina
Barcsikné Szatmári Edina
vezetőedző 30/337-3855 
Gecse Gergő  edző  
Ladányi Nelli edző  
Ladányiné Vasas Kornélia  edző  
Szabó Edina  edző  
Vasas Dóra edző   
    
    
   
   
Aktuális edzésrend
    
2018. február 1-jétől érvényes edzésrend letöltése (PDF)
         
    
   
   
Friss versenyeredmények
     
U23-as EB, Jereván, 2018. április 14-19.
 
Bár az egyéni versenyen „csak” 56. helyet sikerült Ladányi Nellinek megszerezni, viszont a csapattal nagy meglepetést okozva a nagyon előkelő 4. helyen végeztek.
 
A nyolcba jutásért megverték Ukrajna csapatát, majd a jóval erősebbnek számító oroszokat is sikerült legyőzni. Végül a legjobb négy között vereséget szenvedtek a svájci csapattól, majd a „bronzmeccsen” egyetlen tussal, 45:44-re kaptak ki a lengyelektől.
 
Nelli végig kiegyensúlyozott vívással segítette csapatát a nap folyamán, melyre nagyon büszkék lehetünk!
  
Ladányi Nelli a 2018-as U23-as EB-n
    
    
    
    
Legeredményesebb sportolóink
    
Szakosztályunk legeredményesebb sportolói megtekintéséhez kérjük kattintson ide.
     
    
       
 


A Szolnoki Sportcentrum Partnerei és Támogatói

Szolnok Megyei Jogú Város
JNSZ Megyei Kosárlabda Szövetség
Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub
Szolnoki Honvéd SE
NHSZ Szolnok
Garden Hotel
Rossmann
                                
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata   Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség   Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub   Szolnoki Honvéd SE   NHSZ Szolnok   Garden Hotel   Rossmann
 
 
Minden jog fenntartva! © Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. 2017. - Impresszum | Adatkezelési tájékoztató