Tesztüzem a B. Nagy Pál Sportcsarnokban

Az előző években jelentős fejlődést értünk el a fiatalok sportja, az utánpótlás-nevelés területén. A szakmai programokon túl a sportlétesítmény infrastruktúra fejlesztésében is komoly előrelepések történtek, melyek mind a tehetséggondozást, a fiatalok sportját, az egészséges életmódot segítik.

A Véső úti Sportközpontot érintően több létesítményfejlesztés is szerepel, ennek keretében valósult meg a B. Nagy Pál Sportcsarnok teljes felújítása, illetve bővítése.

Hétfőn a kosarasok és vívók már birtokba vehették a létesítményt, és az edzések is elkezdődtek. A sportolókkal és az edzőkkel Szalay Ferenc polgármester is bejárta és megtekintette a csarnokot, aki szerint a létesítmény a vártnál is szebb lett. Kiemelte, hogy a Szolnoki Sportcentrum a kivitelezés során végig arra törekedett, hogy minden kritériumnak megfeleljen az új létesítmény, ez véleménye szerint sikerült is.

Szép és modern környezetben edzhetnek a gyerekek, a vívók a kosárlabda pálya mellett és az emeleten is helyet kaptak, látványosan nőttek a lehetőségeik. Mindkét szakosztály sportolói nagyobb, tágasabb termekben, szép és modern környezetben edzhetnek a jövőben.

Megszépültek a vizesblokkok, de újak is épültek. Irodákat alakítottak ki az edzőknek és a játékvezetőknek, van tárgyaló, mindkét sportág számára sportszertár és konditerem is.

A hivatalos átadó a tervek szerint a hónap végén lesz.