SZOLNOKI SPORTISKOLA

Szakosztályok

ATLÉTIKA

ATLÉTIKA

Szakosztály

EVEZŐS

EVEZŐS

Szakosztály

JUDO

JUDO

Szakosztály

KAJAK-KENU

KAJAK-KENU

Szakosztály

FIÚ KOSÁRLABDA

FIÚ KOSÁRLABDA

Szakosztály

LEÁNY KOSÁRLABDA

LEÁNY KOSÁRLABDA

Szakosztály

FIÚ RÖPLABDA

FIÚ RÖPLABDA

Szakosztály

LEÁNY RÖPLABDA

LEÁNY RÖPLABDA

Szakosztály

VÍVÓ

VÍVÓ

Szakosztály

Köszöntő

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. a városi sportkoncepcióban meghatározottak alapján Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából látja el az utánpótlás nevelését Szolnok város felnőtt sportegyesületei számára. Sportiskolánk az ország 16 egyesületi típusú sportiskolájának egyike, de a szolnoki szívhez a legközelebb álló.

A Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola feladata, hogy a szakosztályaiban a szolnoki és Szolnok környéki fiatalnak sportolási lehetőséget nyújtson és nyerjen meg minél több sportolót a verseny- és élsport számára.
Jelenleg 7 sportágban: atlétika, judo, evezés, kajak-kenu, kosárlabda, röplabda, vívás, 6-18 éves korosztályban több mint 1300 fiatal számára biztosítjuk a sport, mozgás lehetőségét szakképzett edzőink segítségével. Bízunk benne, hogy sok sportolónk merész álma, akár egy olimpiai bajnoki cím, nálunk valósul meg! Aki csak mozgásra vágyik, illetve sportágakat szeretne kipróbálni, azokat is szeretettel várjuk szakosztályainkba! Edzőink több sportágban segítik a korosztályos válogatottak felkészítését is, amire büszkék vagyunk!

A 2018-es év összesített eredményei alapján 2019. márciusában a Sportiskolák Országos Szövetségének ünnepélyes díjátadóján a Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola a Magyarország Legjobb Sportiskolája 2018 cím ötödik helyezettje lett az 500 fő feletti egyesületi típusú sportiskolák versenyében, melyet köszönünk sportolóink kiemelkedő eredményeinek, edzőink kitartó munkájának!
2020-ban 35 válogatott sportolóval képviseltük Szolnok városát a különböző nemzeti viadalokon, 33 db magyar bajnoki címet és 176 dobogós helyezést értek el versenyzőink a magyar bajnokságokon. Sportolóink létszáma több mint 1300 főre bővült, közöttük sok olyan fiatal reménységgel, akik a jövő bajnokai lehetnek.
Bízunk benne, hogy ebben az évben is sok szép eredmény születik!

Szakosztályainkkal minden iskolában rendszeresen toborzókat tartunk, igyekszünk minél több alkalmat megragadni, hogy bemutatkozhassunk és népszerűsítsük a fiatalok körében sportágainkat, ezáltal az egészséges, mozgásban gazdag életmódot, melyre a mai világban egyre nagyobb szükség van!

Elért eredményeink fémjelzik mind sportolóink, mind edzőink szaktudását, elhivatottságát. Köszönet nekik és a támogató szülői közösségnek, akik nélkül ezek az eredmények nem születhettek volna meg!

Erdélyi Gyuláné
sportiskola igazgatóhelyettes

Sportiskola ügyintézés, nyomtatványok

A Sportiskola telefonszáma: 56/423-902 vagy 56/425-702

Ügyintézők

Név
Beosztás
Elérhetőség 
Czanek Gyöngyvér röplabda TAO ügyintéző czanek.gyongyver@szolsport.hu
Gál Mihály ügyintéző gal.mihaly@szolsport.hu
Sipos János
ügyintéző sportiskola@szolsport.hu
Szpiró Balázs kosárlabda ügyintéző szpiro.balazs@szolsport.hu

 

Bankszámlaszám a SPORTSZOLGÁLTATÁSI DÍJ (TAGDÍJ) befizetéséhez

Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
Számlaszám: 11745004-20137450-00000000
Közlemény rovat: Kérjük a közlemény rovatban feltüntetni
a gyermek nevét, szakosztályát, az edző nevét, a befizetett hónap(ok) megnevezését!

Adó 1% felajánlás tájékoztató – Köszönjük, hogy gondol ránk!

Letölthető nyomtatványok

A Sportiskola éves beszámolók az Igazgatás/Szervezet > Letölthető dokumentumok menüpont alatt tekinthetők meg.