Adventi Falu – Kossuth tér, Karácsonyi Vásár – Hild tér

A Kossuth téren felállított Adventi Falu és a Hild téri Karácsonyi Vásár a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. egyik kiemelt rendezvénye.

December az advent időszaka, a készülődés, a fény, a szeretet ünnepe, amikor forralt bor, narancs és fahéj illata járja át a levegőt. Az ünnepváró rendezvény minden évben egészen november végétől újév napjáig tart nyitva, zenés előadások, kézműves termékek és gasztronómiai különlegességek várják az érdeklődőket.

A szervezők remélik, hogy a kínált programok és élmények sokak számára jelentenek majd felhőtlen szórakozást, és mindenkinek elhozza a szeretet ünnepének hangulatát.

A város karácsonyfája idén is elfoglalja majd méltó és megszokott helyét a Kossuth téren, melynek csodálatos fényeit felemelő érzés megcsodálni.

Emellett kulturális programok sokasága, varázslatos mesevilág várja a kilátogatókat, a betlehemi installáció egyedi látványvilágot teremt. Az Adventi Falu a kisgyermekes családoknak is élményekben gazdag kikapcsolódást kínál.

FELHÍVÁS!

Várjuk vállalkozók jelentkezését az Adventi Falura és a Karácsonyi Vásárra az alább letölthető jelentkezési lapok beadásával.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell:

– kitöltött és cégszerűen aláírt jelentkezési lapot
– fényképet az értékesített termékről
– tevékenységi kör pontos ismertetését

A jelentkezési lap benyújtásának módja:

Kizárólag elektronikus úton a szervezes@szolsport.hu email címre.

A beérkezett jelentkezéseket elbírálják, majd kiértesítjük azokat a vállalkozókat, akik kitelepülhetnek a 2022-es Adventi Falura vagy a Karácsonyi Vásárra.