Hírek

Atlétika

Ifi Fedettpályás Atlétika Bajnokság

Hétvégén  rendezték a BOK csarnokban a Magyarország Ifjúsági Fedettpályás Atlétikai összetett Bajnokságát ahol Sportiskolánk atlétája, Keszthelyi Luca  ifjúsági ötpróba magyar bajnok lett 3581 pontot szerezve!

Egyéni csúcsot szerzett távolugrásban 543 cm, 60 m gátfutásban 9,31 mp, súlylökésben 10,71 m, valamint 800 m- en 2p 35,5 mp-el.
Magasban pedig 170 cm- t ugrott!

Szívből grautlálunk Lucának és felkészítő edzőinek, ecseki Tibornak és Keszthelyi Ferencnek.

Családi Majális 2020

Családi Majális

2020. május 1. – Szolnok, Tiszaliget

 

Jelentkezési határidő március 18. 12:00
Kérjük, hogy a jelentkezéseket a szervezes@szolsport.hu e-mail
címre küldjék meg. Köszönjük.
Május első napján 2020-ban is megrendezésre kerül a Családi Majális Szolnokon a Tiszaligetben. A nagy hagyományokkal bíró rendezvényt a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezi és bonyolítja.

A munka ünnepén színes programokkal várjuk a Tiszaligetbe látogatókat: koncertek, sztárfellépők, kifejezetten gyerekeknek szánt előadások, illetve vetélkedők és kézműves foglalkozások, légvárak, csúszdák, körhinták, céllövöldék és gasztronómiai ínyencségek. Közel 100 árus egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal készül.

Vásári forgatag az egész család, baráti társaságok, munkahelyi közösségek számára. A rendezvény ingyenesen látogatható.

Részletes program hamarosan…..

Úszás

Úszás Városi Diákolimpia

XVI. Konkoly Emőke Emlékverseny

2020. január 22-én rendezte meg a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola az I-IV. korcsoportos gyerekek számára az Úszás Városi Diákolimpiát és a XVI. Konkoly Emőke Emlékversenyt.

Úszni mindenki tud, a sportág egyre népszerűbb, nem csoda, hogy csordulásig megtelt a Vízilabda Aréna gyerekekkel. A győztesek a megyei döntőre kvalifikálták magukat.

 

 

Bajnokokat díjaztak

Bajnoki Díjátadó

Sportolókkal díjaztak szerda délután, Szolnok város egyesületeiben sportoló felnőtt magyar bajnokok, valamint a nem olimpiai sportágban versenyző legjobbakat és edzőiket díjazták a városházán, köztük Sportiskolánk edzőit és sportolóit.
Ezen az ünnepségen adták át a Kővári Tamás-díjat, melyet idén Barcsikné Szatmári Edina, a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola Vivó Szakosztályának vezetőedzője kapott meg.
Gratulálunk!

Kajak-Kenu

Tamási Zsombor kajakos a Jövő Reményégei ösztöndíjban részesült

A Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola kajakosa, Tamási Zsombor a Kolonics György Alapítvány a “Jővő Reménységei” ösztöndíjában részesült.

Szívből gratulálunk Zsombornak az elismeréshez.

Sportiskola Díjátadó

Sportiskola – Díjátadóval egybekötött évzáró

December 10-én este tartotta évzáró díjátadó ünnepségét a Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola.

Rózsa József ügyvezető igazgató és Szalay Ferenc polgármester köszöntötte a sportolókat, edzőket, szülőket.
Hagyomány Sportiskolánk életében, hogy ünnepi rendezvény keretében díjazzuk azon legeredményesebb sportolóinkat, akik az adott évben nemzetközi versenyeken kimagasló eredményeket értek el, országos bajnokságokon szereztek dobogós helyezéseket, ezzel méltó módon képviselve Sportiskolánkat, illetve Szolnok városát.
120 versenyző vehetett át oklevelet, valamint elismerték a vezetőedzők, az edzők és az oktatási intézmények munkáját is.

 

Adventi Falu, Karácsonyi Vásár

November 28-án nyit az Adventi Falu

Csütörtökön nyitja meg kapuit Szolnokon a Kossuth téren az adventi vásári forgatag. A programokról Szalay Ferenc polgármester, Rózsa József a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és Fekete Tibor a COOP Szolnok Zrt. vezérigazgatója tartott sajtótájékoztatót.

Az ünnepváró rendezvény egészen újév napjáig várja a baráti társaságokat, családokat, minden szolnokit.

Szalay Ferenc kiemelte, rendkívül fontosnak tartja, hogy a rendezvény immár hagyományos szelete az adventi készülődének, mely erősíti a város közösségi életét. Az ünnepi forgatagban ezrek fordulnak meg, püspökök, egyházi méltóságok érkeznek. Sok a karitatív vonatkozás, iskolákat, óvodákat, pedagógia intézeteket segítünk. A szolnokiak megszerették a programokat, részévé vált az ünnepi készülődésnek a Kossuth téri hangulat.

A gyerekek kedvence a Coop Mikulás, amely idén 13. alkalommal indul útjára, mondta Fekete Tibor, a COOP Szolnok Zrt. vezérigazgatója.

A Coop Mikulás minden évben meglátogatja a város valamennyi óvodáját, vonattal érkezik, és természetesen ajándékot is hoz a kicsiknek. Délután pedig körjáratként üzemel, melyet karszalaggal lehet igénybe venni. Minden vevő, aki legalább 500 Ft-ért vásárol bármelyik COOP áruházban, karszalagot kap, mely többszöri utazásra is feljogosítja az utasokat.

A Mikulás Vonat több, mint egy ajándék: egy különleges élmény. A legszebb pillanat, amikor a kórházba érkezik, és hisszük, hogy a gyermekek gyógyulását is tudja segíteni a Mikulással való találkozás, mondta Fekete Tibor.

Az Adventi Falu és a Hild téri Karácsonyi Vásár a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. egyik kiemelt rendezvénye, melynek előkészületeit már hónapokkal ezelőtt megkezdte a Szervezési Csoport, mondta Rózsa József ügyvezető igazgató.

A Kossuth téri Adventi Falu november 28-án 16:00-kor nyit, összesen 25 faházban várják a látogatókat a vendéglátósok és a kézművesek. Szilveszterig forralt bor, gyümölcstea, forró csoki, kürtőskalács és sültek illata lengi be a város főterét. Már fel van díszítve a karácsonyfa, az Adventi koszorú gyertyagyújtásai sem maradnak el. Emellett kulturális programok sokasága, varázslatos mesevilág várja a kilátogatókat – tette hozzá Rózsa József.

A Falu nyitvatartása:

H-Cs.: 14.00 – 22.00
P-Sz.: 14.00 – 24.00
Vasárnap: 14.00-20.00
December 24-25. Az Adventi Falu ZÁRVA!

A gyertyagyújtások időpontjai:
2019. november 30. – december 07. – december 14. – december 21.

A Hild téri Karácsonyi Vásár december 2. és 24. között lesz nyitva 9 és 18 óra között. December 24-én 12 órakor zár a vásár.

December 8-án, 15-én és 22-én gasztronómiai jellegű programokkal várják az érdeklődőket, lesz Helyi Termékek Vására, Adventi kézműves vásár az Agórában és „Karácsony előtt káposztázás” is.

Minden kilátogatót szeretettel várnak a szervezők.

Judo

🥈🥉Judo Serdülő Magyar Bajnokság

Siklós, 2019. 11.23.

Nádor Adél 2.helyezés
Molnár Zétény 3.helyezés
Csörgő Dorina 5.helyezés
Menkó Gergely 5.helyezés

Gratulálunk a versenyzőkenk és az edzőknek,Török Ferencnek és Rékási Gábornak!

Sport XXI

Sport XXI Atlétika Verseny

 

2019. november 9-én rendezték meg a Sport XXI Alföldi Régió szabadtéri atlétikai versenyt U11 és U13 korosztályban a szolnoki Széchenyi István Gimnázium Sportudvarában.

 

A sporteseményen a Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola  3-3 csapata képviseltette magát. Az U11 es korosztályban az 1., 3. és 4. helyet, az U13 as korosztályban 2., 3. és 4. helyet szerezték meg csapataink!

 

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő edzőiknek.